avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru caldura 2011 - 2012
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru caldura 2011 - 2012

Buna ziua!

Locuiesc singura in garsoniera parintilor mei,garsoniera fiind pe numele tatei si am aici viza de flotant(resedinta) ,si as vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie la energia termica.
Am si o procura prin care tata ma imputerniceste cu puteri depline pentru ca in numele lui si pt el sa depun actele necesare si sa beneficiez de indemnizatia de caldura.
Tata mai are locuinta de domiciliu.Ma afecteaza acest lucru in vreun fel?

Vreau sa mentionez ca nu mai am nici un venit momentan iar bani de intretinere si alte cheltuieli primesc de la parinti si iubit.

Multumesc !

Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:14, 14 Octombrie 2011
Nu puteti beneficia decat daca aveti venituri care pot fi demonstrate cu documente.
Chiar daca primiti bani de la parinti sau iubit acestea ar trebui declarate la ANAF pentru care ati plati si impozit.

Altfel nu puteti demonstra ca ce declarati acolo este si adevarat. Declaratia in sine nu este o sursa credibila pentru aprobarea cererii pentru ajutor.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
elga50, moderator
Daca tata ar da declaratie la notariat ca imi da o anumita suma de bani lunar nu este suficienta?
Veniturile trebuie sa fie impozabile.
si daca as declara la finante 100 lei pe perioada octombrie 2011-martie 2012 ar fi suficient?
si cum ar trebui sa procedez pentru a aceasta?

multumesc!
Asta e de intrebat la ANAF.

Alte discuții în legătură

Cum declar bani primiti din firma offshore? offoffon offoffon Am avut o firma offshore pana in 2018. Am inchis firma si am scos banii. As dori sa stiu care este metoda legala de a declara acesti bani? Am inteles ca pot ... (vezi toată discuția)
Tata si fiu, proprietari apartament. posibilitatea fiului de a utiliza proprietatea Agricultorul1267 Agricultorul1267 Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie delicata cu tatal meu. In urma decesului mamei si a efectuarii succesiunii, noi suntem amandoi proprietari 50-50% sau 48-52% ... (vezi toată discuția)
Ce venituri se declara? corinana corinana Buna ziua. Am si eu o intrebare. In anul fiscal 2009 am realizat mai multe tipuri de venituri si nu sunt sigur care dintre ele trebuie trecute in declaratia de ... (vezi toată discuția)