avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autoizatia de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autoizatia de functionare

BUNa,

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva si sa ma lamureasca. Suntem o firma de creare softuri si de webdesign. Va rog sa-mi spuneti daca avem nevoie de autorizatia de functionare (cea de la primarie ) si ce acte am avea nevoie daca chiar ne trebuie:D
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cicio_carina , utilizator 10:29, 20 Octombrie 2008
:-/
Nu sunteti o SC inregistrata la Reg Com? N-ati depus odata cu cererea de inregistrare si declaratia pe proprie raspundere privind autorizarea functionarii? Adica asta [ link extern ]

Despre ce vorbiti?
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2008
romascanu, moderator
Ba da am depus cererea pe proprie raspundere dar nu am primit nici o anexa si nici vreo "hartie "in care sa se specifice ca nu avem nevoie de autorizatia de functionare.
cicio_carina a scris:

Ba da am depus cererea pe proprie raspundere dar nu am primit nici o anexa si nici vreo "hartie "in care sa se specifice ca nu avem nevoie de autorizatia de functionare.

Si nici nu o sa primiti, dar cu siguranta ati primit un certificat constatator prin care suntei autorizat sa desfasurati aceasta activitate, precum si activitati de birou la sediul social.
Pentru desfasurarea unei astefel de activitati nu aveti nevoie de o autirizatie speciala.
Exact. Cautati-l prin acte. Se cheama: Certificat constatator emis in temeiul prevederilor art 17 ind 1 alin 1 lit a din Legea ...are o denumire lunga tare. ...si se termina cu: ...eliberat in baza declaratiei pe proprie raspundere....
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2008
romascanu, moderator
Deci e totul in regula si nu am de ce sa-mi fac probleme, multumesc mult de ajutor .

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare a unui srl - procedura hillfingerr hillfingerr buna ziua, care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare: - aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor; - aviz si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare dpdv al protectiei muncii bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca in cazul deschiderii unui punct de lucru trebuie obtinuta autorizatie de functionare din puctul de vedere al ... (vezi toată discuția)