avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenta medicala cu grad principal,vechime 14 ani si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenta medicala cu grad principal,vechime 14 ani si proaspat licentiata an I LA MASTER

CE DREPTURI SALARIALE MI SE CUVIN?VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: simonavarga , utilizator 19:19, 14 Noiembrie 2011
Eventual veti fi promovata pe functia de asistent medical licentiat,dar atentie ,pierdeti gradul principal caci in cf. cu reglementarile actuale(lg.284/2010)promovarea pe functie in cazul absolvirii unei instituti de invatamant superior pe specialitatea postului se face pe treapta imediat superioara debutantului.Nu se mai acorda majorarea salariala de 20%ca pana in 2010,pt, astfel de cazuri,asa incat salariul va fi cel aferent fc. de as. med.licentiat,posibil chiar mai mic decat cel pe care il aveti in prezent.
drepturile ce ti se cuvin sunt cele prevazute in contract
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
AS VREA SA VA INTREB DACA IN CEREREA CARE URMEAZA SA O DEPUN LA DIRECTIUNEA UNDE LUCREZ,NU AS PUTEA SPECIFICA INCADRAREA CA ASISTENT LICENTIAT CU MENTINEREA SALARIULUI DE ASISTENT MEDICALGRAD PRINCIPAL
AM GRADATIA 3.SE SCHIMBA FUNCTIA DAR NU SE MENTINE GRADATIA?
:offtopic: Interventie moderator

Chiar trebuie sa scrieti cu majuscule? ... Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
O astfel de postare pe Forum a mesajelor constituie o incalcare a Regulamentului Forumului.

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Ce lege determina acest lucru ? LILIANALIZA7 LILIANALIZA7 AM TERMINAT FACULTATEA IN SEPT.2011 SI NICI ACUM NU SE MARESTE SALARIUL IN SANATATE ...CICA NOUA LEGE SUSTINE CA NU...IAR COLEGELE CARE AU TERMINAT ACUM 2 ANI ... (vezi toată discuția)