Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Sunt interesat de protectia salariatilor avand in vedere ca unitatea la care lucrez doreste externalizarea departamentului din care fac parte.
Seful serviciului doreste tranferarea tuturor angajatilor din acel departament care se desfiinteaza la o alta firma externa, si chiar impunerea unui anumit salariu.
Se poate stipula acest lucru in contractul dintre cele 2 firme sau firma respectiva poate angaja pe orice, oricand, oricum ?
.. insa as vrea sa stiu concret daca ii poate lua pe toti constransi de un contract.
Cam asta ar fi singura protectie din partea sefilor mai mici ...?
Domnule Ciobotaru, imi puteti spune concret legea si art. in care se face referire la acel salariu suplimentar pe o luna ?
Asta este singura plata compensatorie ?
Din pacate, contractul colectiv de munca al unitatii nu prevede nici un aspect in acest sens. ?
................
Domnule Ciobotaru, imi puteti spune concret legea si art. in care se face referire la acel salariu suplimentar pe o luna ?
Asta este singura plata compensatorie ?
Din pacate, contractul colectiv de munca al unitatii nu prevede nici un aspect in acest sens.