avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma

Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am avut si casa de marcat. Trebuie defiscalizata si predata memoria fiscala? Inainte sau dupa radiere? Care sunt normele legate in acest sens? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreea98 , utilizator 16:19, 23 Noiembrie 2013
Trebuie facut desfiscalizarea inainte de radiere si predat la ANAF de care apartineti..
Multumesc pentru raspuns. Firma este dintr-un judet, dar punctul de lucru (unde era si casa de marcat) in alt judet. Trebuie defiscalizat in judetul unde era punctul de lucru si predat la ANAF acolo? Sau la sediul social? Cand am fiscalizat, stiu ca am fost la ANAF in judetul unde este punctul de lucru.
Intr-o logica simpla: acolo unde ati facut --- acolo si desfaceti......
Trebuie sa contactati firma de unde ati achizitionat casa de marcat si ca care ati facut fiscalizarea de la care veti primi hartiile si alte informatii pentru a preda memoria fiscala.
Multumesc mult, asa voi face.

Alte discuții în legătură

Vânzare casa de marcat defiscalizata. Roxana Tudora Roxana Tudora Buna ziua! Am avut un punct de lucru pe care l-am închis si in urma căruia am rămas cu o casa de marcat (tipul nou). Am defiscalizat-o și mă gândeam să ... (vezi toată discuția)
Radiere firma si vanzare casa de marcat Andreea98 Andreea98 Buna seara, Sunt in procedura de lichidare a unei firme( srl), am trecut de etapa 1, si urmeaa sa demarez etapa 2. Am si casa de marcat pe firma, si doresc ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)