avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa

stau in casa construita de parinti,au construita acum vreo 25 de ani si nu aveau vecini in spatele casei,dar a aparut un vecin si acesta a cerut sa nu faca gard in spatele casei sa aiba si el curtea un pic mai mare.acum imi spune ca este a lui tot pamantul pana la casa,ba chiar mai mult.
cat trebuie sa ai in spatele casei in mod normal?
unii spun ca in mod normal pana la jgheaburi trebuie sa fie in terenul meu
Cel mai recent răspuns: pmarcel , utilizator 02:29, 16 Octombrie 2011
Pai dvs. nu aveti act de proprietate pentru curte? Trebuie sa posedati exact suprafata inscrisa acolo.
minim 0,5 m
Mai bine faceati gard mai demult.
Poate isi ridica el gard...si o sa va judecati ani buni...
Incercati sa mergeti cu actele la avocat intrucat este bine sa stiti la ce sa va asteptati in caz de probleme sau de proces...
am acte pe 5 ari,asa s-a dat la momentul respectiv la toata lumea,ulterior s-a mai dat inca 5 dar noi nu am putut lua decat 2 pentru ca in spate de abia se mai poate intra cu o masina mica,iar frontul stradal este de 20 de metri.acest a mers in aceea vreme inca un pic si inca un pic pana cand s-a facut vecin cu celalalt vecin al meu intrand peste noi.asta s-a intamplat mai demult cand nu era gard
acum aceasta este problema:gardul(pe care binenteles nu il mai poate muta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza - granituire tytys tytys Am cumparat in anul 2005 o casa cu un teren aferent de 1500 mp conform titlului de proprietate al fostilor proprietari,iar expertul dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Stabilire linie hotar intre vecini Coltat Coltat Buna ziua! Am va rog o intrebare: cine stabileste linia de hotar intre vecini.Am probleme cu vecinul care are casa construita cu vreo 50 cm pe terenul meu, ... (vezi toată discuția)
Constructie gard dora negrea dora negrea Sunt in situatia de a demara constructia unui gard zidit intre proprietatea mea si vecini pe linia de hotar. Intrebarea mea este daca trebuie sa ii anunt ... (vezi toată discuția)