Regrete? Singurul meu regret e ca nu am niciun regret B-)
Just kidding, sigur am , insa, pe de o parte sunt greu de cuantificat acum, iar pe de alta parte nu-mi bat capul cu lucruri din trecut, intrucat vreau sa-mi traiesc prezentul.
Regretele ne amintesc de lucruri pierdute , poate unele din vina noastra, din lipsa de inspiratie sau dintr-o insuficienta maturitate.
Cel mai benefic este, cred eu, sa ne fi invatat lectiile despre pierderi ireversibile, despre greseli aproape nepermise, despre ignoranta....iar lucrurile a caror amintire ne-ar putea face rau, emotional, sa le ,,dosim,, undeva in adancul constiintei....
Am totusi un regret, sau o neimplinire , care ar putea parea cel putin stranie pentru cei care ma cunosc: Ca nu m-am nascut barbat ca sa pot fi mai puternica sau, cel putin ca nu m-am nascut in matriarhat :duh:
Toate cele bune si, nu mai regretati nimic, e tardiv...traiti-va viata cat mai adevarat.
regret ca nu am actionat intotdeauna cum am simtit pe moment. pe termen lung s-a dovedit a fi o greseala. mai regret ca sunt inconjuarat de persoane false ce duc in spat gafe,creeaza altele noi si se scuza cu ipocrizie. regret ca le accept. regret ca nu sunt atat de nesimtit pe cat ar trebui. regret ca am respectat cand inima mi-a spus sa scuip. regret ca sunt prea tanar sa am atat de multe regrete. si nu ne cunoastem atat de bine sa le enumar pe toate.
in numele tuturor regret ca multi incearca sa-si induca starea de bine prin tastatura ca si completare a personalitatii pe care cred ca o au. ca si cum si-ar repara viata pe net.
vrei sa ne imprietenim?