avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal - noi reglementari societati inactive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal - noi reglementari societati inactive

Buna ziua,

Va adresez rugamintea de a va expune parerea in urmatoarea speta:
- am detinut o societate comerciala care in anul 2009 a fost delarata inactiva de catre ANAF
- la inceputul anului 2011 societatea a fost radiata si lichidata
- am demarat procesul de infiintare al unei societati comerciale noi, dar in cazierul
fiscal este prevazuta declararea inactiva a societatii respective, fiindu-mi amanata
hotararea de infiintare a societatii noi
- am solicitat informatii la ANAF si mi-a fost comunicat sa mai revin deoarece inca nu stiu daca se poate rectifica respectiva notare conform ultimelor prevederi legislative

Conform ultimelor modifcari legislative, Ordonanţa Guvernului nr.25/2011 , exista posbilitatea inlaturarii acelei mentiuni din cazierul fiscal (al persoanei fizice-reprezentant legal) ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)
Are fapte inscrise in cazierul fiscal iuliamariana iuliamariana Buna seara, sunt in urmatoarea situatie - am avut un SRL infiintat in 2008 si nu am desfasurat nici o activitate nu am , depus declaratii - in 08/ 2011 ... (vezi toată discuția)