avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale exportul de sare de deszapezire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

exportul de sare de deszapezire

suntem o societate de transport marfa si am dori sa cumparam si sa vindem sare de deszapezire in austria si germania.Este legal acest lucru si ce acte trebuie sa avem?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 18:28, 17 Octombrie 2011
ilegal nu vad de ce ar fi nu sunt substante psihotrope, periculoase; legat de acte tot ce se face in caz de export plus de la ministerul mediului niste autorizatii.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare rezervor combustibil - societate comerciala ariana03 ariana03 Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: - in situatia in care o societate de achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul necesar ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare danuuu danuuu Doresc sa aduc produse de curatenie din Spania pentru a fii vandute in romania si as dorii sa stiu care sun autorizatiile sau ce trebuie sa fac ca sa fiu in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine dreptul la cultivarea si producerea de droguri de risc in romania (pentru export in alte tari)? TrinityAlex TrinityAlex Legea 143/200 mentioneaza in Art. 4. – (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau ... (vezi toată discuția)