avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit diurna externa 2008-iulie 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

diurna externa 2008-iulie 2010

va rog sa imi spuneti cuantumul diurnei deductibile fiscal pentru deplasarea salariatilor in Franta
pentru perioada 2008-2010 iulie

eu am factut 35 eurox2.5, insa in urma unui control a diminuat diurna cu 0.25% conform art 8^1 din HG 518
Cel mai recent răspuns: armeniaD , utilizator 01:22, 18 Octombrie 2011
Art. 8^1. - Muncitorii români care se deplasează în străinătate pentru executări de lucrări de construcţii, reparaţii şi amenajări la imobilele misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi ale celorlalte forme de reprezentare în străinătate au dreptul la o diurnă în valută în cuantum de 75% din diurna de categoria I, prevăzută în anexă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna personal delegat in franta carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Stie cineva care este diurna ce se acorda muncitorilor delegati in Franta ? ... (vezi toată discuția)
Diurna minima projectix projectix Buna ziua, Care este diurna minima legala in cazul deplasarii in strainatate a unui angajat al unei societati cu raspundere limitata. Din ceea ce rezulta din ... (vezi toată discuția)