avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incetarea de drept a masurilor preventive !!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incetarea de drept a masurilor preventive !!

Va rog daca stie cineva .In cazul in care masura obligarii de a nu parasi tara s-a expirat de drept de 14 ore ,exista riscul de a o mai prelungi si daca da in ce conditii .
Daca a expirat de drept masura, ea a incetat si nu mai produce efecte juridice. Daca a incetat de drept nu are cum sa mai fie prelungita, ci va trebui luata din nou aceasta masura.
imi cer scuze dar nu inteleg ,cum adica v-a fi luata din nou fara sa fiu anuntata ?
Nu se poate lua fara sa fiti anuntata. Eu vorbeam despre faptul ca daca a expirat durata pentru care a fost luata aceasta masura, ea a incetat de drept si nu mai poate fi prelungita.
va referiti la faptul ca s-a implinit termenul de la ultima prelungire si procurorul nu a mai dispus prelungirea? si vreti sa stiti daca acesta o poate prelungii chiar daca nu a dispus-o in termen.?
da multumesc

Alte discuții în legătură

Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)
Intrebare- interdictie de a parasi tara din pricina unui divort VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Am o intrebare la care vreau un raspuns serios. Care sunt situatiile in care unei persoane i se poate aplica interdictia de a parasi tara. Daca o actiune de ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala radubianca radubianca Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in legatura cu o speta care ar suna cam asa: O persoana fizica straina a savarsit infractiunea de evaziune fiscala in ... (vezi toată discuția)