A observat cineva vreo modificare de nota,pt. ca la mine nu apare nicio modificare,cred ca au dat copy pe vechiul tabel si l-au afisat la fel.Felicitari celor admisi.
La studii superioare sau făcut câteva modificări în sensul că au mai crescut notele a mea a rămas la fel și st pe locul 19...bine că st admisă restul nu mai contează...știe cineva ce se întâmplă de acum vom fi sunați, se va afișa ceva pe net, pe când să ne prezentăm pt a fi repartizați pe locuri?
Nici la mine nu este vreo diferenta de note dupa contestatii, dar sunt persoane la care au crescut mediile chiar cu 46 de sutimi, urcand 12 locuri...Nu stiu ce sa cred despre atata lipsa de transparenta. Nici macar nu au afisat un tabel cu persoanele care au facut contestatii, cum a fost in 2011, cand au afisat exact cate si care persoane au facut contestatii. In modul asta, ce garantie avem noi ca s-au recorectat??
Pt. cei admisi ,felicitari si tineti si pe noi la curent cu ceea ce se intampla ,felul cum se procedeaza acum dupa ce ati intrat pe post si alte lucruri care ne-ar putea interesa.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)