Buna, FELICITARI! Am si eu o intrebare: cum arata subiectele pt ocuparea posturilor vacante de grefieri temporari? e ca la sng? sunt grila? clasic? ce tip sunt? nu am vazut sa scrie pe undeva. Merci
pentru examenul de ocupare directa, subiectele sunt facute de catre comisia de examen a Curtii de Apel, asa ca ar trebui sa urmariti medoda de examinare prin verificarea subiectelor anterioare de pe site-ul curtii in care urmati sa sustineti examenul. de ex la CA Craiova subiectele sunt grila pt dp..civil, dp.penal, iar pentru org. judiciara subiectele au fost grila si sinteza.
Buna ziua!
Va rog tare mult sa imi spuneti si mie care este salariul pentru o persoana incadrata pe un post de grefier temporar, cu studii supperioare juridice si vechime de 3 ani in dom juridic. As vrea sa stiu daca se merita sa ma inscriu la un concurs organizat de Curtea de Apel Iasi pentru luna martie 2013.
Va multumesc anticipat!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)