avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. La ce adresa trimit scrisoarea pentru un detinut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. La ce adresa trimit scrisoarea pentru un detinut?

Am mare nevoie de un raspuns am angajat o avocata in Elvetia pentru logodnicul meu eu ma astept ca avocata ce o angajez si o platesc sa faca tot posibilul pentru a rezolva cazul din nefericire nu avocata ce am platito mi.a dat mai multe informatii ci o avocata ce nu am platito!Am intrebato pe avocata ce am platito unde sa trimit scrisoare ea mi.a dat numarul 6 iar cei de la politie de unde este arestat mi.au spus numarul 4 acum eu am intrebato pe ea la ce numar sa pun scrisoarea ea mi.a raspuns ca nu stie dar stie ca administratia e la numarul 6 iar detinutii la numarul 4 as vrea sa imi raspunda cineva unde pun scrisoarea la administratie la numarul 6 sau la numarul 4 unde se afla detinutii.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ditaclau , utilizator 19:20, 22 Octombrie 2011
Nu stiu despre ce este vorba (nr 4 sau nr 6...) dar daca ati sunat la politie, inseamna ca ei stiu exact...De cate ori ma intereseaza ceva, eu sun exact la Autoritatea respectiva.
Dv. ati angajat avocata respectiva sa va rezolve cazul...sau sa va caute adrese...:d...teoretic, daca el are un caz pe penal, avocata ar cam trebui sa stie unde este detinut...
Inteleg din expunerea dvs ca nr.4 si nr.6 sunt niste adrese din Elevetia.
Chiar va inchipuiti ca noi, cei din Romania, stim unde sunt tinuti inchisi detinutii in Elvetia sau la care adresa primesc ei corespondenta?
Intrebarea era in felul urmator unde trebuie trimisa scrisoarea unde sunt detinutii sau unde este administratia inchisorii?Adresa este urmata de un numar 4 si 6 la 6 este administratia inchisorii iar la 4 detinutii.Scrisoarea unde ar trebui trimisa la administratia inchisorii sau unde se afla detinutii?IAR DE CARAGIALE SIGUR NU E INTREBAREA!!!!!
Eu nu am intrebat unde sunt inchisi detinutii!
ditaclau a scris:

IAR DE CARAGIALE SIGUR NU E INTREBAREA!!!!!

Mda, mai degraba de Kafka...
Unde si cui doriti sa trimiteti scrisoarea? Acolo este raspunsul.

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Soțul arestat în elveția Constantin mihai 123 Constantin mihai 123 Buna ziua.am o rugaminte la dumneavoastra sotul meu e arestat an elvetia de pe 22 noiembrie anul trecut pentru 5 fapte de furt la buzunare anca nu stie cat osa ... (vezi toată discuția)
Nu vine raspuns dacons007 dacons007 buna ziua,D-le avocat,spuneti-mi cui sa ma adresez si ce urmeaza sa mai fac,in ianuarie 2012 am implinit 1 an decind am depus dosarul la Bucuresti,atunci am ... (vezi toată discuția)