avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul arestat în Elveția
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul arestat în Elveția

Buna ziua.am o rugaminte la dumneavoastra sotul meu e arestat an elvetia de pe 22 noiembrie anul trecut pentru 5 fapte de furt la buzunare anca nu stie cat osa mai stea anchis aveti idee cat ar trebui sa mai stea an anchisoare.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sigart , utilizator 14:47, 3 Ianuarie 2020
Buna ziua!

Avand in vedere ca e arestat in Elvetia, numai un avocat de acolo va poate da un raspuns cert.

Cu stima.
Buna ziua si sotul meu a fost luat de o luna in elvetia si nu stiu absolut nimic de el . In cat timp a sunat sotul dumneavoastra acasa ??
nu va sta asa mult pentru ca elvetieni nu vor sa ai tina in inchisori pe infractori mici astia de buzunar, pe elvetiei au costuri mari cu puscariasiia. si va spun cea ce stiu sigur au cite 3 mese calde pe zi micul dejun au cafea si lapte ceai la alegere , paine cu gem, unt ,ou . au tv color , cearcefuri curate dezinfectate albe nepatate , caldura la discretie si toate acestea sunt bani , de aceia daca are un comportament bun in inchisoare va scapa repede, asta daca nu i va place pentru ca in elvetia puscariile sunt ca pensiuni ma refer la conditii.
la noi la romani nici spitalele nu se ridica la standardul unei pusacrii in elvetia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: despre copilărie... ContSters4579 ContSters4579 ...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)