avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza intrare pentru cetatean tunisian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza intrare pentru cetatean tunisian

am si eu o intrebare aveti idee cum poate veni un cetatean tunisian in vizita in romania ??am vrut sa fac invitatie dar nu pot pentru ca nu am proprietate personala casa este pe numele parintilor si de la 1 octombrie nu se mai poate face fara propietari...stie cineva daca mai sunt si alte solutii....multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:16, 21 Octombrie 2011
Sa faca invitatie parintii. Tunisia se afla pe o lista speciala a MAE si ORI asa ca este posibil sa ii fie respinsa cererea de viza chiar daca are invitatie.
multumesc mult am mai auzi si varianta daca are rezervare la hotel aici pe perioada sederi credeti ca este posibil sa ia viza....??
Studiati si ce scrie pe

[ link extern ]

Poate o viza turistica, pentru care se cere in locul invitatiei

un voucher sau o rezervare sigura la o unitate turistica si itinerariul calatoriei
Nu va poate spune nimeni cu certitudine aici, pe forum, ca o va obtine sau nu :(
Mergeti la Ambasada Tunisiei, poate reusiti sa vorbiti cu cineva de acolo.
multumesc cred ca o sa incerc varianta asta cu rezervarea....

Alte discuții în legătură

Casatorie in tunisia marideni marideni buna ziua,ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a ma casatori cu un cetatean tunesin in Tunez.Sunt cetatean roman dar stabilita in Spania de 10 ani si vreau ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare magda_alexandrescu magda_alexandrescu Buna seara, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, spuneti mi va rog pasii supralegalizarii pentru ca actele lui sa fie recunoscute in Romania. Din ... (vezi toată discuția)