avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Estimare cheltuieli ferma zootehnica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Estimare cheltuieli ferma zootehnica

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o sursa de informatii cat mai veridica pentru a determina posibilele cheltuieli ale unei firme zootehnice cum ar fi furaje pentru animale si intretinerea acestora apa, curent electric, taxe si impozite etc... ?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 11:26, 25 Octombrie 2011
Poate va ajuta informatiile de la adresa de net [ link extern ]
Parerea mea este ca varianta de calcul prezentata in linkul trimis de domnul George este una gresita pentru ca se bazaza pe niste preturi care au fost valabile in 2009 si pentru 2011 este prea optimista,detin o ferma zootehnica si iti spun sincer mi-ar place sa fie calculele asa.
Poate daca ai da niste detalii despre ferma,animale ,capacitate,dotari am putea face un calcul al cheltuielilor .
Prea tarziu...:) Am calculat deja cu datele acelea...:D
Totusi despre ce ferma ii vorba ,ce animale?
Am calculat pt o firma de vaci de lapte si a iesit nefezabila.... la porci am vazut ca ies bani... B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul de productie al laptelui petricia petricia Buna ziua, Ma poate ajuta cineva care este modalitatea de calcul al costului de productie al laptelui la o ferma de vaci? Va multumesc mult (vezi toată discuția)
Contabilitate la o ferma de crestere vaci cu lapte AlinaMihai13 AlinaMihai13 Buna ziua, Indraznesc sa va deranjez deoarece am remarcat ca aveti experienta practica in evidenta contabila la ferme. Am un control la o ferma de vaci ... (vezi toată discuția)
Apdrp a publicat 6 proiecte model pentru fermierii interesati sa acceseze masura 121! Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” (deschisa in perioada 25 iunie ... (vezi toată discuția)