avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil minor

buna ziua!Am si eu o intrebare:sotul meu este plecat in afara tarii,in curand o sa plec si eu unde este el,avem un copil minor se poate sa il las mamei mele un act la mana ca ea raspunde de minor in lipsa noastra??cum se procedeaza daca se poate??se poate face si in lipsa lui???
nu e cazul sa dati un act mamei dvs.. mergeti pe incredere, doar ea va crescut si pe dvs, nu?
Nu puteti lua copilul cu dv.? Ce varsta are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in custodia mamei dar in grija tatalui, probleme razvanbeliu razvanbeliu buna ziua ,acum 5 ani dupa divort minorul a fost incredintat mamei,dupa scurt timp mama a plecat din tara lasand minorul in grija tatalui fara nici un ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent!!! cris76 cris76 Buna ziua, Sunt o mama divoratata si urmeaza sa plec in strainatate, pentru o perioada de 6 luni. Copilul in varsta de aproape 10 ani se afla in custodia ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)