avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Adeverinta completata gresit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Adeverinta completata gresit

Acum doua zile am ajutat o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat, trecand salariul brut in loc de cel net. Formularul a fost semnat de director dupa ce a citit. Mentionez ca nu a fost cu rea intentie; cei de la CAR au verificat, dar dupa cum va dati seama sumele nu au coincis. Am inteles ca va urma un proces penal si ca in urma acestui proces voi primi o amenda penala. Nu am discutat cu nici un avocat nu stiu cum sa procedez. Nu am avut niciodata pusa in aceasta situatie, nu am avut niciodata probleme cu legea. Ce se poate intampla?
Cine imi poate da un sfat? toate aceste lucruri le-am aflat abia astazi si inca sunt bulversata.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: EluBar , utilizator 19:56, 21 Octombrie 2011
cei de la CAR exagereaza.. nu e nici un caz penal, sa fim seriosi.. nu a fost intentie, nu sunteti dvs imprumutata, asa ca.. e mai mult un foc de paie
Cum pot proceda ca sa rezolv situatia? Nu vreau sa implic institutia la care lucrez in special pe doamna director care un om corect si a fost implicata in aceasta problema. Mi s-a spus ca este fals in acte si ca va urma un proces. Acest lucru mi-a fost spus de doamna director. eu inca nu am vorbit cu persoana de la CAR? Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Am nevoie de un avocat? De asemenea pentru a nu implica institutia la care lucrez, din proprie initiativa, am hotarat sa imi iau concediu fara plata.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
EluBar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta completata gresit - fals in acte EluBar EluBar Acum cateva zile am ajutat o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat, trecand salariul brut ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)