avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incadrare juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incadrare juridica

Buna ziua! Care este incadrarea juridica pentru reactivarea unei societati? Nu stiu si nu vreau sa fac vreo greseala. Am cautat si nu am gasit.
Cel mai recent răspuns: KFElena , utilizator 17:01, 24 Octombrie 2011
reactivare dupa suspendare activitatii sau ce anume???
luati legatura cu un avocat daca tot nu doriti ca sa gresiti...el va sti cel mai bine ce si cum...;)
Multumesc frumos de sfat, nu m-am gadit la varianta aceasta. Am sa angajez un al doilea avocat sa ma indrume. Puteti sa imi recomandati dumneavoastra un avocat mai bun?
Daca dvs. doriti sa reluati activitatea unei societati comerciale, trebuie sa depuneti la Registurl Comertulu o hotarare AGA in care sa scrieti asta.
Am facut hotararea AGA, insa mi-a fost respinsa pe motivul lipsei incadrarii juridice de anulare a suspendarii si reluare a activitatii. De aceea si problema in cauza.
Eu nu pricep ce incadrare juridica.
Uitati aici un model:
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Societate suspendata ion damaschin ion damaschin Buna ziua, Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Redeschidere societate comerciala tudor dan serban tudor dan serban As dori sa reactivez o societate comerciala pe care am suspendat-o in urma cu un an.Care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Va multumesc! (vezi toată discuția)
01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce fac? elicoidal elicoidal azi e 2.05.2012 si ieri 01.05.2012 , a expirat perioada de suspendare firma , 3 ani ce pot sa fac? le activez 2-3 luni si apoi pot sa le suspend din nou 3 ... (vezi toată discuția)