Intrucat locuiesc singura, nu mai sunt tocmai tanara si cantaresc cu haine cu tot, 44 de kg, imi este frica sa deschid usa celui sau celei care face recensamantul, chiar daca vad pe vizor ca are o legitimatie atarnata de gat si o geanta albastra.
M-ar interesa sa stiu unde anume trebuie sa merg pentru a fi trecuta pe listele de recensamant, avand in vedere ca locuiesc in sectorul 2, bucuresti.
Multumesc frumos, dar primaria sectorului 2 este mare si are si etaje dar voiam sa stiu la ce sectie, departament sau "ghiseu" ...:D intrucat, la primarie, daca mergi fara sa stii unde ai treaba, greu afli si ... pleci cum ai venit, adica ...
Ei, toate primariile urbane sunt mari... intrebati la intrare, portarul (daca nu e oficiu de informatii), unde anume trebuie sa mergeti
Important e ca activitatea recenzorilor este coordonata de primarii, in cadrul acestora functionand si comisia de coordonare.
Acu' sincer, credeti ca stie cineva de la PC la ce camera sa va trimita?
Daca nu as sti, din proprie experienta, ce stie portarul de la intrarea in primarie, nu mi-as mai fi pierdut vremea si implicit pe a domniei voastre, sa intreb aici de denumirea alora de se ocupa de asa ceva, subliniez: denumirea, ca sa nu credeti care cumva, ca intreb de numele lor.
Si-apoi inteleg chiar si situatia in care nu stiti raspunsul nici chiar domnia voastra ... :)