avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

am 4 operatii la col. cervicala,2 discuri scoase,o placuta si 4 suruburi.in urma acestora am ramas cu sechele postoperatorii.pot beneficia de cert. de handicap?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:04, 23 Octombrie 2011
Asta o poate spune numai comisia medicala in urma unei analize a dosarului.
Depinde in ce masura sunteti afectat in asigurarea nevoilor fundamentale. Daca reveniti cu diagnosticile exacte de pe scrisoarea medicala probabil ca v-as putea ajuta mai mult, dar nu la aceasta ora tarzie.
In baza documentelor medicale care atesta interventiile chirurgicale suferite si sechelele organice,solicitati la serviciul specializat local,expertiza medicala din partea comisiei de specialitate
Aceasta in urma analizarii documentelor si a starii dvs de sanatate va concluziona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege probleme handicap gbp63@yahoo.com gbp63@yahoo.com Buna ziua Exista o lege care stabileste ce persoane pot fi incadrate cu grad de handicap Se pare ca legea este eludata in sensul ca acele comisii care ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap armo armo va rog sa-mi spuneti daca diagnosticul: -dementa mixta vasculara si senila -SD pseudobulbar cu deteriorare cognitiva severa HTA st ii -hipoacuzie severa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)