avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare Laptop
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare Laptop

Buna Ziua,
Desfasor activitatea de administrare de imobile pe baza de comision sau contract si vreu sa imi achizitionez un laptop. Care este suma maxima pe care o pot folosi sa fie chieltuiala deductibila fara a mai recurge la amortizarea acestuia?
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 00:24, 27 Octombrie 2011
1800 lei
georgeenciu a scris:

1800 lei

De ce?
HOTARARE 105 din 31 ianuarie 2007 privind stabilirea valorii de intrare a mijloacelor fixe, publicata in MO 103 din data de 12 februarie 2007
Art. 1
(1) Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, valoarea minima de intrare a mijloacelor fixe stabilita in conditiile art. 3 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat in active corporale si necorporale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, este de 1.800 lei.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea minima a mijloacelor fixe jevelson jevelson Cautam astazi ceva pe net si din greseala am dat de un act normativ publicat pe 12.02.2007 prin care se spunea ca valoarea minima la mijloace fixe este de ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix talmacel talmacel Buna ziua, Imi spuneti va rog daca s-a modificat valoarea unui mijloc fix de 1800 ron? Multumesc (vezi toată discuția)
Mijloace fixe LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am nevoie si eu de o lamurire cu privire la mijloacele fixe care acum 4 ani erau considerate mijlace fixe avand o valoare de peste 1500, insa in ... (vezi toată discuția)