avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Impozitare pensie persoana incadrata in grad de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Impozitare pensie persoana incadrata in grad de handicap

Buna seara,

As dori sa stiu de ce o persoana cu handicap a fost scutita de impozit pe pensie, iar pt luna octombrie 2011 i s-a impozitat pensia. Este o greseala sau s-a revenit asupra legislatiei prin care a fost scutita pana acum.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit; pensie pentru limita de varsta de care beneficiaza o persoana incadrata in grad de handicap accentuat tavioro tavioro Buna ziua Sunt pensionata cu art 47,alin1.b) , legea 19/17.03.2000 incepand cu 1 ianuarie 2010.Pana in luna octombrie 2010 (inclusiv) mi s-a retinut impozit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu ... Missellie 58 Missellie 58 Bună ziua, Va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu certificat de handicap grav cu însoțitor este scutit de impozitul pe pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Pensie pe legea 19/2000 calculata gresit matrixutzu matrixutzu Buna ziua, Tatal meu a primit acum o saptamana o decizie prin care i se comunica faptul ca in urma unui Referat intocmit de cei de la Casa de Pensii avand ... (vezi toată discuția)