avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj locuri in cavou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj locuri in cavou

O lucrare funerara executata la intelegere verbala pe 3 locuri de veci concesionate de 2 persoane, cu 6 cripte, in folosinta comuna, Dupa 16 ani, mostenitoarea unuia dintre concesionari, care nu a participat la intelegerea initiala, revendica un numar de cripte care nu corespunde cu plata partilor pentru lucrarea funerara, in proportie de jumatate/jumatate. Cum se poate solutiona un asemenea caz? Multumesc

Alte discuții în legătură

Lucrari funerare - distanta intre morminte gm_mg gm_mg In regulamentul vechi al cimitirelor apartinand domeniului public, pentru un loc de veci se prevedea dupa vechiul regulament 1.50m/3.00m, iar in noul ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire loc de veci naejcon naejcon Buna ziua, Exista un act normativ care sa reglementeze dreptul de mostenire pentru una sau mai multe generatii, a unui loc de veci concesionat intr-un ... (vezi toată discuția)