avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lucrari funerare - distanta intre morminte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lucrari funerare - distanta intre morminte

In regulamentul vechi al cimitirelor apartinand domeniului public, pentru un loc de veci se prevedea dupa vechiul regulament 1.50m/3.00m, iar in noul regulament 1.25m/2.50m, pastrandu-se un spatiu intre ele de 0.50m
Speta 1:La reconcesionarea locurilor de veci se aplica dimensiunile dupa noul
regulament pentru cazul in care nu s-a executat nici-o lucrare funerara?
Speta 2: 1 persoana cu doua locuri de veci concesionate dupa vechiul regulament si reconcesionate dupa noul regulament impreuna cu 1 persoana cu un loc de veci dupa noul regulament, avand locurile alaturate, hotarasc de comun acord realizarea unei lucrari funerare comune avand configuratia pe verticala cu cate 3 cripte stanga -dreapta si spatiul gol pe mijloc pentru acces la fiecare. Dimensional lucrarea funerara finisata este de 2.75m/2.5m.
Persoana cu doua locuri sustine ca lucrarea ii apartine in totalitate intrucat ea se incadreaza dimensional numai in suprafata locurilor de veci concesionate initial.
Va rog un raspuns urgent

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un loc de veci roxana2008 roxana2008 Sânt in fază avansată cu dezbaterea succesiunii după soțul meu .Am pus deja in vânzare un loc de veci care este pe numele soțului. Am deja o ofertă, ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Partaj locuri in cavou gm_mg gm_mg O lucrare funerara executata la intelegere verbala pe 3 locuri de veci concesionate de 2 persoane, cu 6 cripte, in folosinta comuna, Dupa 16 ani, mostenitoarea ... (vezi toată discuția)