avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare angajarii ca AMG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare angajarii ca AMG

ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find faptul ca pe cel original l-am dat cu trei zile in urma pentru dosarul de libera practica. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 26 Ianuarie 2019
-In primul rand aveti nevoie de diploma de studii care sa ateste calificarea dvs.de asistent medical generalist,fie ca este vorba despre diploma de licenta in asistenta medicala,daca ati absolvit studii universitare,fie cea de absolvire a scolii postliceale sanitare.
-Mai apoi de certificatul de membruOAMMR(sau autorizatie de libera practica cum este cunoscut in practica).
-Va este necesara si o adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunteti apta pt. ocuparea unui post de am.
-Acte de identitate,stare civila:bi sau ci,certificat casatorie daca este cazul,certificat nastere
- Cazierul judiciar(poate fi si o declaratie pe propria raspundere ca nu ati comis acte,fapte care sa va faca incompatibila cu calitatea de am,pana in momentul cand vi se face incadrarea efectiva si daca prezentati o copie aceasta trebuie sa poarte inscrisul conform cu originalul)
-Daca ati mai lucrat anterior ,chiar daca nu in domeniu ,adeverinta de la fostul angajator sau o copie a cartii de munca ,daca ati posedat acest document.
Am terminat scoala posliceala de asistent medical generalist în anul 2007 si după 5 ani am dat o reatestare pt am prelungi valabilitatea diplomei deoarece nu am reusit sa ma angajez.Acum mi sa oferit un loc de muncă la un medic de familie dar nu pot să îmi eliberez avizul de liberă practică de la ordinul asistenţilor deoarece spun ei: îmi trebuie un contract în care să fi lucrat un an de zile neîntrerupt ca asistent medical. Diploma îmi expira iar în martie 2019 si trebuie să dau din nou reatestare pt a o prelungi.Ce pot face? Nu mă angajeaza nimeni fără aviz de liberă practică.De ce dacă diploma nu mi-a expirat(pt că nu am lucrat în domeniu?).După ce voi da din nou reatestarea atunci îmi vor da avizul?
Acte necesare pentru obtinerea Avizului anual necesar exercitarii profesiei
[ link extern ] /

Din acest link. nu reiese ceea ce vi s-a solicitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)