avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa-mi deschid firma........
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa-mi deschid firma........

Buna ziua,

M-ar interesa va rog sa stiu cum pot sa-mi deschid mai repede o firma pentru a putea obtine certificat de calitate pentru marfa ce-o pun la vanzare si sa pot elibera factura...........Sunt complet in afara,nu cunosc nimic din legislatia in vigoare......
Multumesc anticipat pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 20:39, 25 Octombrie 2011
Firma = (generic) societate comerciala.

Doriti infiintarea unei societati comerciale sau doriti sa infiintati intreprindere individuala sau persoana fizica autoriza? Pentru ca procedurile sunt diferite...

Ghidul practic pentru infiintare p.f.a. il puteti citi aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Despre s.r.l. puteti citi aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
trope_doi, utilizator
Ma intereseaza o forma in care sa pot obtine cat mai curand actele de infiintare si de altfel si cateva indicatii despre cum pot obtine dreptul de a acorda Certificatul de calitate a marfii.......
Mi-ar surade si o intreprindere individuala.....insa astept cat mai multe sfaturi atat practice cat si utile .....
Multumesc celor care imi vor raspunde...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - rog info Costin Savescu Costin Savescu Cit costa la ora actuala de infiintat un SRL si un PFA la registrul comertului? Daca persoana e din provincie se poate face firma in Bucuresti sau mai ... (vezi toată discuția)
Deþin un certificat de traducãtor în domeniul tehnic. pot înfiinþa o întreprindere individuala? deliutzza deliutzza Buna ziua. Ma zbat sa-mi fac o intreprindere individuala, desi habar nu am ce presupune asta. Sau care e diferenta dintre aceasta forma II si PFA, SRL sau SA. ... (vezi toată discuția)