avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... generare registru Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

generare registru Revisal

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar era alba.
Am incercat sa intru pe ea, si m-a pus sa aleg programul cu care sa se deschida.Am ales Word si acum de fiecare data cand generez Registrul, mi se salveaza in Word.
Este bine, sau nu trebuia sa aleg programul Word? Cum pot modifica sa imi apara ca la inceput daca nu este bine cu Word?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicotorok , utilizator 20:23, 13 Noiembrie 2011
Fiserul de forma .rvs nu se deschide cu Word, ci cu un alt tip de program ...

La salavare , programul genereaza si denumirea fisierului .rvs care se va transmite la ITM .. mai incercati inca o data generarea acelui fisier ...
am incercat si tot in word imi deschide. cum sa fac sa nu se mai deshida cu word?
Incercati sa reveniti cu ajutorul acestui program RVSViewer, care vizualizează fișierele RVS, exportate de noul REVISAL ...
[ link extern ]
1."Incercati sa reveniti cu ajutorul acestui program RVSViewer, care vizualizează fișierele RVS,
exportate de noul REVISAL ...[ link extern ] "
Multumesc mult pentru acest raspuns!
Am descarcat programul, vizualizez toate contractele.
Am fost la ITM, am depus REVISAL-ul pana la 01.11.2011, a fost bine. Am verificat in REGES daca a preluat si imi apar numele tuturor salariatilor, durata contractului, salariul si sporurile, doar atat. Este bine?
De ce nu apare ca si in programul recomandat de catre dumneavoastra?
2.Trebuie inregistrate si contractele care sunt deja suspendate si urmeaza ca in 2012 sa fie active?

Va multumesc!!!




1. Am verificat in REGES daca a preluat si imi apar numele tuturor salariatilor, durata contractului, salariul si sporurile, doar atat. Este bine?
Da , este bine.

2. Trebuie introduse si c.i.m. care erau deja suspendate la 01.08.2011 ...

Alte discuții în legătură

Import baza de date registru non revisal econo econo O societate utilizeaza registrul salariatilor din alta aplicatie decat cea din Revisal. As vrea sa import baza de date registru non revisal.xml in aplicatia ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal nou denisa2011 denisa2011 am instalat noul revisal am completat salariile tuturoar salariatilor activi, si am suspendat pe unul art.51 lit.a acum ce trebuie sa fac sa le salvez pe toate ... (vezi toată discuția)