avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Import baza de date registru non revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Import baza de date registru non revisal

O societate utilizeaza registrul salariatilor din alta aplicatie decat cea din Revisal. As vrea sa import baza de date registru non revisal.xml in aplicatia Revisal. Am validat xml-ul in .rvs, dar la import se preiau doar angajații fără istoric. Eu am nevoie sa vad istoricul modificărilor, suspendări, etc si de registru per salariat. Cum procedez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 25 Februarie 2022
S-a validat mai intai fisierul non REVISAL?
Am validat fisierul non revisal si l-am salvat .rvs pentru încărcare pe Reges. Apoi am importat in Revisal fisierul .rvs doar ca apar angajații fără istoric.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2020
econo, utilizator
Buna ziua!

Ati reusit sa importati in revisal instoricul angajatilor?
Am aceeasi problema si nu ii dau de cap.
Importul unui fişier de tip .rvs aferent unei depuneri complete a registrului de către angajator – fişier .rvs
deţinut de către angajator sau furnizat de către inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială angajatorul îşi are sediul / domiciliul, conduc la o bază de date de registru fără istoric, actualizată la nivelul datei la care fişerul .rvs utilizat a fost generat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import baza de date revisal RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua. Trebuie sa preiau baza de data a salariatilor de la o firma care lucreaza intr-un alt program decat revisal. Cum pot importa aceasta baza in ... (vezi toată discuția)
Revisal sirbu maria b. sirbu maria b. Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate salva din programul revisal , actuala versiune din export-generare registru in xml. Extensia salvata pana acum ... (vezi toată discuția)
Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)