avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere sediu pentru firma in curs de infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere sediu pentru firma in curs de infiintare

Buna seara!

Cum trebuie sa fac contractul de inchiriere pentru o firma pentru care doresc sa o infiintez, rezerv denumirea firmei si inchiriez cu numele firmei, avand in vedere ca j-ul, cui-ul inca nu sunt atribuite sau in alt mod, pe numele meu ca asociat?...

As fi recunoscatoare pt. un raspuns.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:44, 25 Octombrie 2011
puteti insera in contract o clauza de genul... dupa incheierea formalitatilor legale privind infiintarea, autorizarea.. societatii,partile convin sa completeze prezentul contract .
Inteleg, multumesc pentru idee!
Incheiati contractul de inchiriere dupa ce ati obtinut rezervarea denumirii societatii de la registrul comertului, unde la chirias veti scrie: SC ,,x" SRL - societate in curs de constituire reprezentata prin administrator....date de identificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Doresc sa infiintez o societate si pentru acest lucru este nevoie sa inchiriez un birou de la o persoana juridica. Se poate ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial ContSters207724 ContSters207724 Buna ziua. As dori sa inchiriez un spatiu comercial intr-o institutie publica si imi cere firma ceea ce nu o am. Eu as vrea sa deshid o drogherie (farmacie) si ... (vezi toată discuția)