Citez de pe www.recensamant..., intrebari frecvente:
Întrebări şi răspunsuri de ordin metodologic
25.10.2011
1. “Dacă domiciliul meu este diferit de reşedinţă unde voi fi recenzat?”
Răspuns:
DA, persoanele vor fi înregistrate acolo unde îşi au reşedinţa – fie că este temporară sau permanentă.
(citat incheiat)
A se vedea:
[ link extern ] /
Intrebari frecvente - Intrebari RPL (coloana din stanga, jos)
Lasand la o parte ca se raspunde la “unde? “ cu “Da”, de aici inteleg ca persoanele vor fi inregistrate unde isi au resedinta – deci in cazul chiriasilor acestia ar fi trebuit “chestionati” acolo unde locuiesc in chirie (resedinta temporara) Dar din alte discutii am inteles ca cei care locuiesc cu chirie vor fi iregistrati la locul de domiciliu – ceea ce e putin… ciudat daca se are in vedere (si) fenomenul “migrarii” populatiei…
Pe scurt: pana ieri v-as fi raspuns ca veti fi inregistrat la locul de domiciliu (si v-as fi indus in eroare) … dar azi… nu mai stiu. Totusi, avand in vedere ce v-a spus recenzorul e posibil sa fi fost inregistrat la locul de domiciliu…
Vorba lui
eugen82: nu va mai faceti griji; dv ati fost dispus sa va indepliniti obligatia dar daca recenzorul n-a stiu ce sa faca e vina lui. Daca insistati, totusi, sa completati formularele mergeti la primaria de care “apartine” imobilul si intrebati ce trebuie sa faceti.