avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se incaseaza banii dintr-o sponsorizare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se incaseaza banii dintr-o sponsorizare?

Doresc sa solicit o sponsorizare pentru un proiect cultural. Pot incasa banii prin intermediul unei firme de tip SRL?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:50, 26 Octombrie 2011
Bineinteles ca se poate. Incheiati contract cu societatea respectiva, in care stipulati conditiile contractuale si scopul pentru care se acorda sponsorizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare, mecenat kodrins kodrins Buna ziua O persoana fizica fara personalitate juridica, dar cu activitate publica recunoscuta de catre diverse asociatii, poate primi sponsorizare, sau nu? ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)