avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la drepturi si obligatii pentru posesorii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la drepturi si obligatii pentru posesorii de certificat de producator

sunt posesor de certificat de producator cu activitatea sere flori la ghiveci. componentii activitatii de productie si vinzare sunt trecuti pe certificat. Am vreo obligatie de a face carte de munca la acestia si daca am vreo obligatie fata de I.T.M.?

Alte discuții în legătură

Urgent!!! ovidiu_A ovidiu_A sunt posesor de certificat de producator cu activitatea sere flori la ghiveci. componentii activitatii de productie si vinzare sunt trecuti pe certificat. Am ... (vezi toată discuția)
Ce contributii trebuie sa platesc ??? office3 office3 Sunt un producator de flori la ghiveci , cultiv o suprafata de 2700 mp. acoperiti , si comercializez productia in piete si targuri si direct de la sere atat ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru sera de flori lennu lennu va salut! sunt producator de flori in ghiveci. in prezent produc si comercializez in baza certificatului de producator. ce fond pot accesa pt ridicarea ... (vezi toată discuția)