avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce contributii trebuie sa platesc ???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce contributii trebuie sa platesc ???

Sunt un producator de flori la ghiveci , cultiv o suprafata de 2700 mp. acoperiti , si comercializez productia in piete si targuri si direct de la sere atat beneficiarilor directi cat si intermediarilor . Eliberez file din carnetul de producator .
Nu am alt venit . Ce dari , taxe si impozite trebuie sa platesc ????

Alte discuții în legătură

Impozit venit agricultura zuzumama zuzumama Sint persoana fizica neautorizata si cultiv si vind legume cu atestat de producator emis de primarie.Am vindut legumele la un depozit angro din localitate si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Certificat producator silster silster 1. Vreau sa cultivi flori ptr. ghiveci si plante intr-o sera de 50mp si o portiune de gradina de 150 mp . Produsele doresc sa vand in piata agro alimentara ... (vezi toată discuția)