avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot ataca in contencios administrativ actul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot ataca in contencios administrativ actul de destituire din politie?

Am fost destituita din politie incepand cu data de 01 iul 2011 desi in timpul Consiliului de Disciplina am fost in concediu medical,membrii consiliului nu au acceptat certificatul medical prin care cf Ord 400/2004 se suspendau lucrarile consiliului pana la terminarea concediului medical, motivand ca m-am putut deplasa la sediul I.P.J. Hunedoara, iar acest lucru nu suspenda activitatea de cercetare prealabila.
Este corecta aceasta motivare a Consilului sau pot ataca in Contencios administrativ tinand cont de excesul de zel?
Cel mai recent răspuns: politistul , utilizator 17:49, 9 Noiembrie 2011
da puteti ataca in contancios administrativ dar parerea mea luati-va un avocat altfel nu cred ca aveti vreo sansa depinde si de abaterea disciplinara pe care ati savirsit-o. asta e parerea mea dar nu va lasati incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea dispozitiei destituire din functie abuziva edanes_ro edanes_ro Pot cere suspendarea in baza art 14 Legea contenciosului administrativ a unei dispozitii a primarului pentru destituirea disciplinara abuziva? Trebuie sa atac ... (vezi toată discuția)
Detasare - absente nemotivate bryan bryan Va prezint urmatoarea situatie; un functionar public este detasat de institutie, ia act de acest lucru insa nu se prezinta, la locul de munca , dupa o ... (vezi toată discuția)
Destituirea din functia publica mariana c mariana c Cum se poate solicita desfacerea contractului de munca al unui functionar public? Este vorba de o femeie care in timpul orelor de servici se culca cu sotul ... (vezi toată discuția)