avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se recomanda inchirierea auto personal pe firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se recomanda inchirierea auto personal pe firma?

Buna ziua,
As dori sa aflu mai ulte informatii despre acest subiect: se merita sa iti inchiriezi auto personal la firma ta ? Care sunt avantajele si dezavantajele ,ce taxe ,impozite trebuiesc platite si daca pot deconta bonurile de benzina
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:20, 27 Octombrie 2011
doar o masina sa desfasurati activitate RENT-A CAR nu merita pentru activitate de TAXI trebuie sa vedeti la Primarie daca se elibereaza BULINE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Pfa inchiriere autoturisme barbucosmin1984 barbucosmin1984 Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina pfa diriginte de santier mihaela condurat mihaela condurat cum se poate deconta benzina la un diriginte de santier care isi desfasoara activitatea in locuri izolate , pe baza contractelor incheiate, unde nu poate ... (vezi toată discuția)