Am depus initial prin fax la tribunal o contestatie in anulare-recurs pretentii si neprimind confirmarea de primire a faxului, am depus-o si prin registratura Tribunalului dupa 2 zile.
Ca atare, fara sa vreau ,m-am trezit cu doua dosare pe rol ,unul la Tribunal-sectia civila cu primul termen,celalalt la Tribunal sectia comerciala si contencios cu un termen de 6 zile dupa primul.(civil)
Contestatia priveste o decizie a Tribunalului intr-un litigiu intre o persoana fizica si una juridica pentru un serviciu stipulat intr-un contract a carui pret nu a fost negociat asa cum era trecut in contract.Procedura concilierii nu a fost respectata intocmai(neintocmirea procesului verbal de conciliere in urma prezentarii persoanei fizice) , acestia (persoana juridica)facand doar citarea pentru conciliere, instanta totusi a dat castig de cauza persoanei juridice.
Primul dosar (civil)a ajuns la al 3-lea termen fiind in desfasurare urmand a se conexa la cauza dosarul de fond si dosarul de la procesul contencios comercial .
Mentionez ca cererea de pe comercial a fost respinsa la primul termen ca urmare a „„neindeplinirii prevederilor art.318 teza I si 320 lit.c din cod.procedura civila si ca nefiind greseli materiale ”
As dori sa stiu daca solutia din al doilea dosar(comercial contencios)poate influienta solutia din primul dosar(civil)?
Care ar fi calea de atac corecta in cazul in care si cea de a doua solutie este respingere sau cine ar fi avut competenta de a judeca cauza,civilul sau comercialul?
~ final discuție ~