avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc explicatii precise privind zilele de CO suportate de FNUASS si de Societate,am urmatorul caz in luna oct/2011:
- 5 zile co cod o6 ,certif.initial/internare- cine le platescte FNUASS sau firma?
- Urmatoarele 19. zile -cod01-certif.in continuare,( din care si aceste zile sunt divizate= 5 zile in prima rubrica,iar urmatoarele 14 sunt trecute la urmatoarea rubrica,ambele -pe acelasi concediu medical,scuze ca ma repet!
Cum procedez in acest caz? Imi puteti recomanda ceva de unde sa ma inspir?multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:25, 2 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
ok,multumesc,doar ca sunt 2 certificate medicale,nu doar 1 , si am inteles ca fiecare certificat in parte pleaca cu primele 5 zile platite de societate,aici ma derureaza!!! si nu gasesc nimic de unde sa ma documentez!
In cazul in care au diagnostic diferit cele doua certificate se platesc initial?

Alte discuții în legătură

Concediu boala cod 06 IldikoB IldikoB Buna ziua, am o nelamurire : concediu boala initial cod 06 : 4 zile din care 2 lucratoare, concediu in continuare 7 zile . Nelamurirea este daca mai plateste ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Zile concediu medical platite de societate flori9 flori9 Buna ziua, in cazul a 3 concedii medicale din care: - primul (cel initial) este de 1 zi - al doilea (in continuare) este de 2 zile - al treilea (in ... (vezi toată discuția)