Va rog sa-mi spuneti unde gasesc explicatii precise privind zilele de CO suportate de FNUASS si de Societate,am urmatorul caz in luna oct/2011:
- 5 zile co cod o6 ,certif.initial/internare- cine le platescte FNUASS sau firma?
- Urmatoarele 19. zile -cod01-certif.in continuare,( din care si aceste zile sunt divizate= 5 zile in prima rubrica,iar urmatoarele 14 sunt trecute la urmatoarea rubrica,ambele -pe acelasi concediu medical,scuze ca ma repet!
Cum procedez in acest caz? Imi puteti recomanda ceva de unde sa ma inspir?multumesc de ajutor!
ok,multumesc,doar ca sunt 2 certificate medicale,nu doar 1 , si am inteles ca fiecare certificat in parte pleaca cu primele 5 zile platite de societate,aici ma derureaza!!! si nu gasesc nimic de unde sa ma documentez!
In cazul in care au diagnostic diferit cele doua certificate se platesc initial?
~ Conținut șters la cerere ~
Alte discuții în legătură
Concediu boala cod 06
IldikoB
Buna ziua, am o nelamurire : concediu boala initial cod 06 : 4 zile din care 2 lucratoare, concediu in continuare 7 zile . Nelamurirea este daca mai plateste ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical
rodia
Am urmatoarea situatie:
In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala).
In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)