avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire de la plata taxei tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire de la plata taxei tv

Buna ziua

o societate comerciala cu 60 angajati este scutita de la plata taxei tv? am citit ca scutirea s-ar aplica numai micorintreprinderilor :O si numai daca pe perioada de suspendare a activitatii.#-o
asa este?

multumesc mult;)
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 12:43, 27 Octombrie 2011
societatea poate opta pentru platitor sau neplatitor de tva... nu conteaza nr.de angajati...scutirea se aplica numai ong-urilor dar si acestora numai daca nu depasesc un anumit plafon de venituri.
Colegul de mai sus face o confuzie.
Nu este vorba de taxa TVA, ci de taxa radio tv (cel putin asa reiese din intrebare)

Vedeti mai mult aici
[ link extern ]

De asemenea, decizia despre care se vorbeste o gasiti ca fisier atasat aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
da, este vorba despre taxa de televiziune. noi am declarat ca platit taxa de radio, insa pe cea de televiziune am declarat ca nu o platim intrucat nu avem aparate tv la firma si deci, nu suntem beneficiari ai acestui servciu. am facut aceste declaratii in baza formularelor trimise de serv. public de televiziune. deci si ei admit ca putem sa platim sau nu aceasta taxa. si totusi nu sunt lamurita daca sunt obligata sau nu, si daca nu platesc risc sa primesc amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pe factura enel ianuarie_201173 ianuarie_201173 Buna ziua, In cazul in care sunt abonat al unei societati de CATV (RDS-RCS) si detin numai TV nu si Radio, mai sunt obligat sa platesc abonamentul Radio TV ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)