avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua, daca am dubla cetatenie roman - germana, si doresc ca unul dintre autoturismele ce le detin sa le inmatriculez in Romania, am vreo facilitate? Masina as folosi-o doar in perioada de vacanta . :D Daca aceiasi masina as dona-o mamei mele exista vro scutire de taxe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:12, 27 Octombrie 2011
Persoana poate beneficia de facilitati fiscale ,daca detine documente legale,in baza carora beneficiaza de facilitati fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)