avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatii cu minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatii cu minora

Ce pot face iubesc o fata de 14 ani si parinti ei o da afara din casa si mam interesat la politie si miau spus sa fac eu declaratie la ea in tecuci si iar eu sunt din prahova si mi sa spus sa ma duc acolo sa fac declaratie si la mn aici in comuna mi sa spus ca nu trebui sa fac nimic decit ea chiar nu mai inteleg nimic va rog ajutatima si pe mn id meu e maryka_pustu va astept sa ma ajutati :(
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 21:18, 28 Octombrie 2011
Parintii nu au voie sa o dea afara din casa. Minora sa mearga la protectia copilului si sa reclame faptul ca parintii nu isi indeplinesc obligatia de intretinere si educare.

Dvs. nu puteti sa o luati cu dvs.
sa mearga la protectia copilului , nicidecum la dvs.
Ati putea sa-i faceti mai mult rau decat bine.
Lasati-o in pace sa-si vada de scoala si incercati sa iubiti si dvs. o alta persoana , care a implinit o varsa la care ar putea sa raspunda pt faptele ei .
De ce nu insercarcati sa iubiti o femeie de 41 de ani decat 14, ce mare lucru , inversati si dvs. cifrele si pe deasupra cred ca v-ar satisface si poftele avand mai multa experienta .

pai eu vreau sa o iau la mn si sa continuie scoala la mn :( ce nu inteleg alti ca eu o iubesc :(
Nu puteti pentru ca este minora.
si chiar nu se poate face nimic ?

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Fugitul de acasa la 16 ani tutu1 tutu1 prietena mea are 16 ani si vrea sa plece de acasa sa stea cu mine nu isi mai suporta parintii iar pe mine ma iubeste suntem impreuna de aproape 3 ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)