avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare de acasă la 14 ani. Pot fi consecințe legale ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare de acasă la 14 ani. Pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord?

buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul meu???????
????
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 10 Decembrie 2017
Inafara de a ramane gravida nu se intampla nimic daca aveti acordul scris al parintilor!!!!!!!!!
da parinti is de acord...dar doamna diriginta tot se baga si a zis ca daca mai stau la el ..anuta protectia copilului.......daca ea anunta protectia copilului sar putea sa se intample ceva...sa scoata parinti din drepturi sau ceva?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iubi are cu ce sa te intretina? E major, e minor?
Parintii tai au loc de munca, au venituri constante? Mai ai frati sau surori?
De ce sunt parintii de acord sa pleci la iubi? Il cunosc atat de bine incat sa considere ca ar avea mai bine grija de tine decat o pot face ei?
In mod cert diriginta stie ea ceva si considera ca ar fi mai bine sa te tii de scoala, sa inveti.
iubitul meu e major ,are cu ce sa ma intretina,mama e angajata,tatal meu e decedat ,,da mai am 3 frati, mama mea il cunoaste de stul de bine si pe parinti lui ......eu in primul rand merg la scoala si in al doilea rand invati nu stiu care e probema aici?>
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema nu e ca inveti, ci ca ai 14 ani si vrei sa te muti la iubi, iubi care poate face puscarie ca face sex cu minore de pana la 15 ani, mai ales ca diferenta de varsta dintre voi e mai mare de 3 ani.
Iar mama ta, pentru ca e iresponsabila, poate fi decazuta din drepturile parintesi si poti ajunge intr-o institutie de stat..
Cam asta e cu iubeala si mutatul la iubit la 14 ani.

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)