avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pentru medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pentru medicul de familie

Buna.Azi am fost la medicul de familie pentru niste probleme la rinichi.Initial nu a vrut sa ma primeasca pentru ca nu am avut atasat la fisa medicala adeverinta de la CAS.Noroc ca CAS se afla la 100 de m distanta de cabinetul medical,asa ca am dat fuga repede si am asteptat pentru adeverinta.La o cautare pe calculator doamna de la ghiseu mi-a zis ca nu imi poate elibera pentru ca nu am 5 ani continuitate in munca.Eu am lucrat din noiembrie 2007-februarie 2008 dupa care mi-am dat demisia si din mai 2009-prezent lucrez tot la aceeasi firma.Mentionez ca din 2007-iulie 2011 am fost si student.
Vreau sa intreb : Eu platesc degeaba CAS si ASS ca si angajat daca nu m-i se poate elibera adeverinta aia?Ce trebuie sa fac?Mi-a cerut de la caseria CAS app.550 ron plata pentru timpul intrerupt de la munca pentru a mi se elibera adeverinta.#-o

Alte discuții în legătură

Probleme loc de munca nou maryus22 maryus22 M-am angajat recent pe data de 29 noiembrie 2012 la o benzinarie.Toate bune si frumoase pana am aflat asa zisele reguli interne,eu m-am angajat pe postul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casa de asigurari si medicul de familie Aaronn Aaronn Buna ...Am vrut sa-mi schimb medicul de familie am completat un formular la acesta si m-i sa zis ca transferul va fi gata in momentul in care aduc adeverinta ... (vezi toată discuția)
Fisa post - registrator medical alinush23 alinush23 Buna ziua. As avea si eu o mare rugaminte, am nevoie de fisa postului pentru registrator medical angajat la un Cabinet medical individual - Medicina de ... (vezi toată discuția)