avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuzul profesorilor/instructorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuzul profesorilor/instructorilor

Fetita mea de 6 ani, prescolar, la dorinta ei, am inscris-o la un sport. Intamplarea a facut sa ajungem la o profesoara renumita pentru rezultatele obtinute dar si pentru severitatea ei, insa cam in varsta. Crezand ca sunt doar exagerari am mers o luna dar dupa ce a incasat taxa pentru primul trimestru a inceput sa-si dea arama pe fata: loveste copii, ii umileste in fata celorlalti , foloseste epitete, cuvinte jignitoare. Nu s-a intamplat doar copilului meu.
Fiind foarte renumita si cautata imi este teama ca fac degeaba reclamatie la conducerea unitatii. Ce alte masuri pot lua impotriva ei (in afara de a nu mai duce copilul la ea)?
Va multumesc
X-( #-o
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:37, 27 Octombrie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce inseamna "renumita"? puteti depune plingere la Inspectoratul Scolar, la Directia ptr Protectia Copiilor si la politie - ptr rele tratamente aplicate minorului (desi asta ar fi bine sa o faceti abia dupa ce se finalizeaza verificarile primelor 2 institutii).
ideal este sa aveti si probe cum ar fi marturia altor parinti deoarece simpla dvs afirmatie si marturia copilului nu sunt suficiente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! bullying! vreau să vă cer sfatul pentru următoarea situație: ... IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua! Vreau să vă cer sfatul pentru următoarea situație: Am doi copii, în clasa a VIII-a, care sunt supuși la acte de bullying, în școală, în ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)