rasvi a scris:
ce pot face in cazul in care sa intrerupt medicatia din vina medicului oncolog.medicul oncolog a gresit,mia intrerupt medicamentul de care aveam nevoe, dintro greseala.aprobarea se da greu pentru medicamentul care il aveam,eu aveam aprobare dar medicul mia intrerupto repet dintro prostie.sia dat seama ca a :)) gresit.acum dinsa este suspendata 6 luni sau poate data afara.=D>,iam spus sefului ei ce sa intimplat mai in amanunt si au mai gasit si alte nereguli.acum eu ce fac daca nu mai mi se aproba continuarea medicamentului?ce cale legala ?caci sa intimplat totul din vina medicului.legal ce pot sa fac?
Fiind vorba despre un program national de sanatate cel de oncologie,daca motivul intreruperii este o eroare umana si sigur nu alta cauza obiectiva(cauza obiectiva poate fi ca tratamentul nu a adus rezultatul asteptat,deci nu s-a imbunatatit starea pacientului,sau anumiti parametrii functionali ai pacientului nu sunt in limite normale si nu mai permit continuarea),atunci inaintati o sesizare catre CNAS si catre coordonatorul local al programului de oncologie.