avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intreruperea tratamentului din culpa medicului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intreruperea tratamentului din culpa medicului

ce pot face in cazul in care sa intrerupt medicatia din vina medicului oncolog.medicul oncolog a gresit,mia intrerupt medicamentul de care aveam nevoe, dintro greseala.aprobarea se da greu pentru medicamentul care il aveam,eu aveam aprobare dar medicul mia intrerupto repet dintro prostie.sia dat seama ca a :)) gresit.acum dinsa este suspendata 6 luni sau poate data afara.=D>,iam spus sefului ei ce sa intimplat mai in amanunt si au mai gasit si alte nereguli.acum eu ce fac daca nu mai mi se aproba continuarea medicamentului?ce cale legala ?caci sa intimplat totul din vina medicului.legal ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: rasvi , utilizator 13:22, 29 Octombrie 2011
Buna seara ,eu zic intai sa va preocupe partea de sanatate si apoi cea legala.Solicitati o consultatie la un alt medic oncolog ,care sa va stabileasca conduita terapeutica ,sa incepeti tratamentul.Dupa, puteti chema in judecata respectivul medic.Va doresc multa sanatate.
buna seara,-la consultat alt medic chiar seful doamnei,[seful de sectie]conduita terapeutica este si trebue urmata numai cu ce a intrerupt doamna.altceva nu .trebue reluata medicatia care a fost intrerupta.acel medicament inseamna prelungirea zilelor fiind cel mai bun din lume.aveam aprobare pentru el iar dinsa din prea multa lacomie i la intrerupt.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
rasvi, utilizator
rasvi a scris:

ce pot face in cazul in care sa intrerupt medicatia din vina medicului oncolog.medicul oncolog a gresit,mia intrerupt medicamentul de care aveam nevoe, dintro greseala.aprobarea se da greu pentru medicamentul care il aveam,eu aveam aprobare dar medicul mia intrerupto repet dintro prostie.sia dat seama ca a :)) gresit.acum dinsa este suspendata 6 luni sau poate data afara.=D>,iam spus sefului ei ce sa intimplat mai in amanunt si au mai gasit si alte nereguli.acum eu ce fac daca nu mai mi se aproba continuarea medicamentului?ce cale legala ?caci sa intimplat totul din vina medicului.legal ce pot sa fac?

Fiind vorba despre un program national de sanatate cel de oncologie,daca motivul intreruperii este o eroare umana si sigur nu alta cauza obiectiva(cauza obiectiva poate fi ca tratamentul nu a adus rezultatul asteptat,deci nu s-a imbunatatit starea pacientului,sau anumiti parametrii functionali ai pacientului nu sunt in limite normale si nu mai permit continuarea),atunci inaintati o sesizare catre CNAS si catre coordonatorul local al programului de oncologie.
medicatia ia facut bine,repet este greseala medicului ca ia intrerupt medicatia
puteti sesiza si colegiul medicilor...

Alte discuții în legătură

Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2011-2012 MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Conform art.73 din CONTRACT-CADRU privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii ... (vezi toată discuția)
Abuz in seviciu dia25dia dia25dia asistenta sefa mi-a facut un raport pt ca nu am predat o pcienta insulino-depententa in procesul verbal de predare, mentionez ca in foaia de osevatie nu era ... (vezi toată discuția)
Povestea mea... kronung kronung POVESTEA MEA , CARE POATE FI A TA ! Semnalmente-familie cu un copil,studii medii ,fara coloana vertebrala cautati pentru exterminare. Povestea noastra ... (vezi toată discuția)