Buna ziua am si eu o intrebare la care vreau un raspuns clar si care sa nu fie dat lintr'o mainera glumeata.Problema este urmatoarea am 19 ani si am o prietena in varsta de 16 ani,treaba intre noi este foarte serioasa si dupa 10 luni totul este minunat in tot acest timp eu nu am profitat in nici un fel de fata(nu am intretinut relatii sexuale)pentru ca o respect si o iubesc. dar cu toate astea ai ei se incapataneaza si nu vor sa ne lase sa fim impreuna,m'au amenintat ca o sa ma bage in inchisoare pentru corupere de minori,tin a precizez ca fata nu vrea sa depuna marturie ea vrea sa fim impreuna si inca vorbesc cu ea chiar si acum in situatia asta.stiu ca poate e mica si este de neluat in seama de unii(ma refer la ai ei si la restul persoanelor mari care o desconsidera) dar eu o iubesc si chiar daca m'au amenintat in felul asta nu am renuntat si nu pot sa renunt la ea chia daca fac puscarie.
Vreau va rog un raspuns potrivit am nevoie de el intrun fel sau altul oricum o sa coninui sa fiu cu ea.
Pot sa imi faca rau fara ajutotul ei?exista posibilitatea daca se ajunge la proces sa intorc totul in potriva lor si fata sa fie cu mine(in fond eu asta vreau sa raman cu ea)??oricum ei ii fac viata grea se poarta ca si cu un strain.:(
Astept un rasuns.
O zi buna si mulutmesc pentru atentia acordata
Nu puteti avea probleme, cel putin nu de ordin penal, intrucat fata are peste 15 ani iar dvs. nu ati avut cu ea relatii sexuale.Legea mai specifica niste situatii in care ar putea fi antrenata raspunderea penala a celui care intretine relatii sexuale cu o minora care nu a implinit 18 ani, insa nu este cazul dvs. Mai asteptati-o sa creasca, intrucat o iubiti si, presupunand ca ii doriti binele, ar trebui sa o incurajati sa-si termine studiile.La majoratul eiu va veti putea casatori.
Unii parinti sunt mult prea conservatori si severi cu fetele lor, insa, nu ar trebui sa-i blamati, intrucat cert acestia ii doresc binele fetei.Si nu uitati, lucrurile bune se fac cu rabdare si nu in graba.Daca iubirea va exista in continuare, veti fi impreuna, intr-un fel, fie si in absenta sau in prezenta , in putinele clipe ce va vor fi permise.Succes si rabdare.
E putin pueril sa spuneti ca nu veti renunta la ea chiar daca faceti puscarie, intrucat in momentul cand veti fi in puscarie nu veti putea fi cu ea, deci puscaria insasi v-ar indeparta unul de altul.
De aia e bine sa va tineti capul pe umeri.
Nevoia de control a parintilor ori iubirea lor e una, viata fetei e alta. Insa ea depinde de ei, e intretinuta de ei, iar daca relatia cu parintii scartaie, e telefonul copilului, e un psiholog pe la protectia copilului... nu cred ca ar fi de neglijat.
Pai deasta am si intrat aici ca nu cunosc legile dar stiu ca o vreau pe ea.Ce ar fi necesar sa fac ca ea sa scape din mainile lor.Pentru ca pur si simplu ei o vad ca pe o unealta nu ii intereseaza ce simte ea,ei au un scop cu ea si atat tot.nu este vb de iubire parinteasca neaparat ci mai degraba de satisfactia de a domina de a'mi arata mie ca ca o sa pierd.Pai ca parinte vrei binele nu??tin sa mai precizez ca situatii de genul mai mai avut pe tema asta dea lungul celor 10 luni.ei au vazut ca nu este chiar o joaca de copii s ca este ceva intre noi doar ca refuza sa ne acepte eu chiar am vrut sa merg sa ii cunosc sa fie totul cum ar finormal.pntru ca dupa cum se vede cat ar fi de rau nu renunta.Daca ar da in ea ce as putea face??as putea sa o iau la mine?
Multumesc mult am inteles.Nu stiu eu chiar bine care este treaba cu telefonul copilului si nici cu protectia copilului dar am sa ma interesez.Ea singura nu ar avea acces la astea pentru ca nu are telefon nu o lasa sa iasa din casa decat cand merge la scoala.Un telefon i l'am dat eu si il tine la o colega asa vorbim cate putin in pauze.Nu suport sa vad ca se poarta asa cu ea si o sa iau masurii eu oricum din cate am inteles atat timp cant eu nu mam atins de ea nu am intretinut nici o relatie nu ma pot acuza de nimic si fata nu o sa depuna o martuire aiurea impotriva mea pentru ca nu este asa.
Mai astept si alte sugestii care sa ma ajute pe viitor,as fi foarte recunoscator.
Multumesc din suflet celor care au binevoit sa ma ajute.