Buna seara, imi cer mii de scuze ca fac x2 post, nu stiu de ce nu apare tot subiectul in celalalt post (am postat de pe telefon)
Am si eu o mica mare problema. Am 23 de ani, sunt cu o fata de 14 ani de aproximativ 1 an, dupa aproape 5 luni de relatie, ea fiind la mine si "jucand-u-ne" din cauza euforiei, fiind excitat si eu si ea, am cam dezvirginat-o. Tin sa mentionez ca o iubesc pe fata, ea ma iubeste, parintii nostrii stiu de noi si sunt deacord, parintii ei o lasa sa vina la mine cand vrea.
Problema a aparut acum cateva zile cand ne-am certat (despartit) ea spunand-u-mi ca-i va spune mamei ei ca s-a culcat cu mine, eu de frica am facut pe naiba-n 4 si m-am impacat cu ea, acum undeva la 2 luni ne-am despartit si m-a amenintat ca ma baga la puscarie, in fine, ne-am impacat si eu am trecut peste...Eu acum sunt impacat cu ea, totul e oke, doar ca imi este o frica de nedescris, nu stiu ce sa fac, imi e frica ca daca ar afla mama ei, mi-ar putea face rau. Mentionez ca nu am abuzat de ea, nu am profitat, nu am amenintat, nu am santajat, totul s-a intamplat din dragoste, nimic mai mult.
Acum urmeaza si intrebarile mele.
1: Ce as putea patii daca ar afla parintii ei ca s-a culcat cu mine?
2: Dupa cat timp trec probele care m-ar putea incrimina? (Cele de la ginecolog)
3: Ce ar trebuii sa fac in momentul de fata? care este cel mai bun sfat pe care mi l-ati putea da? Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi, mi-e frica de politie si chestii dinastea, nu am avut niciodata probleme cu legea si nici nu vreau sa am... :(
Legile le stiu, cred ca le-am citit de 10.000 ori...stiu tot ce "m-ar astepta" dar vreau un sfat de la Dvs. cu ce as putea face in momentul de fata, care este cea mai buna solutie? Multumesc din suflet, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns:
Florin232017 , utilizator
00:58, 5 August 2017