avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu minori

Buna! Sunt Andrei si am 21 de ani. Am o prietena-daca se poate numi asa pt ca ne-am vazut de vreo 6-7 ori, distanta dintre noi fiind cam mare- care are 16 ani. Tocmai i-am zis ca vreau sa ne despartim si nu poate sa accepte faptul acesta. Imi e frica sa nu faca vreo prostie. Tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale impreuna. Vreau sa stiu exista vreo posibilitate sa fiu condamnat de ceva pe baza acestui fapt? Pt ca mama sa ma ameninta ca o sa mearga la politie...
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Sonji , utilizator 08:45, 23 Mai 2011
Nu ati comis nicio fapta prevazuta de legea penala,astfel incat nu aveti de ce sa fiti acuzat. Faptul ca vreti sa va despartiti de prietena nu este o infractiune.
Ok! Dar ea imi spune ca daca ne despartim nu mai are pt ce sa traiasca si ca vrea sa moara, s.a.m.d..... daca o sa faca ceva, sa se sinucida, voi putea fi acuzat de ceva pe baza unui bilet de adio sau mai stiu eu ce ar putea sa ii treaca prin cap?? Stiu ca suna cam absurd dar pun problema in felul asta pt ca ar putea fi capabila sa faca asa ceva!
Va Multumesc!!!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
Andr3yionutz1, utilizator
nu veti pati absolut nimic. ea doar face niste figuri de pustoaica...numai amenintari cu sinuciderea
Bun. Deci, daca nu am intretinut relatii sexuale cu ea nu voi putea fi acuzat de nimic, indiferent de ce s-ar putea intampla/ce ar putea ea face? Adica nu intru la corupere de minori sau ceva in genul?
Va Multumesc mult pentru ajutor si timpul acordat!
Cum v-a spus si d-na avocat,nu veti avea nicio problema! Si nu este nici corupere de minori.

Alte discuții în legătură

Relatii cu o minora claudissa claudissa Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, cat de repede se poate, in legatura cu o problema care a aparut in familie. Sora mea, minora pentru inca 2 ... (vezi toată discuția)
Minora de 16 ani cornel510 cornel510 Buna ziua.Vreau sa va intreb ceva:Eu sunt intr-o relatie de cativa ani cu o femeie pe care am adus-o la mine in localitate in urma cu vreo 8 ani.In prezent nu ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)