avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora de 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora de 16 ani

Buna ziua.Vreau sa va intreb ceva:Eu sunt intr-o relatie de cativa ani cu o femeie pe care am adus-o la mine in localitate in urma cu vreo 8 ani.In prezent nu suntem casatoriti datorita situatiei financiare care nu ne permite acest lucru si datorita incertitudinii locurilor noastre de munca.In 2013 am adus de la tara de la bunici si fetita ei in varsta atunci de 14 ani ca sa o putem educa,s-o inscriem la o scoala cu profil tehnologic sa invete o meserie,apoi dupa terminarea scolii sa plece in Italia sa lucreze acolo cu o matusa de-a ei.Aici,de circa un an si jumatate,fetita a intrat intr-un anturaj DUBIOS,cunoscand pe un tanar care actualmente are 20 ani.El i-a bagat in cap tot felul de prostii,fata chiulea de la scoala,a purtat-o prin baruri si cine mai stie pe unde ca noi nu cunoastem intreaga lor poveste pt ca fata a mintit tot timpul si pe mama ei si pe mine.A fugit de doua ori de acasa,cel mai recent de cateva zile in urma si nu mai vrea sa revina inapoi la domiciliul unde locuim actualmente,s-a mutat la acest tanar care am inteles de la cineva ca locuieste cu bunica lui,deoarece parintii lui sunt divortati.De un an si jumatate acesta din urma intretine relatii sexuale cu fetita minora de 16 ani.Sub pretextul ca eu sunt vinovatul principal pt ”escapadele” ei ,tanarul m-a amenintat,nu in mod direct,ca a vorbit cu unchiul lui care este comandantul politiei din localitatea unde domiciliem si a discutat si cu o matusa de a lui,care este cumnata acestui domn politist si are meseria de avocat si ca el ma poate reclama la parchet ,chipurile eu i-am aratat penisul fetitei si ca ii vorbeam vulgar si multe alte scuze puerile de care nu ma fac vinovat.Ea nu are NICIO dovada impotriva mea,doar minciuni,dar nici eu nu pot demonstra ca nu sunt vinovat de acuzele aduse de catre ei.Doar mama ei care poate confirma ca eu sunt un om serios care i-am dorit NUMAI binele fetitei minore.Ca am fost un pic mai drastic cu ea,recunosc,dar orice parinte cred ca ar fi procedat la fel pt binele copilului lui.Acest tanar,i-a sucit mintile si aceasta parca e DROGATA,nu mai judeca si nu mai vrea sa vorbeasca nici cu mama ei macar.Mentionez ca noi locuim la o cunostinta intr-o locatie unde nu ne-am mai facut viza de flotant,iar buletinele noastre sunt facute la adresa unde locuieste mama mea care este pensionara si la rugamintile mele,le-am facut buletinele si mamei si fetei la acea adresa.Problema este ca fata este VRAJITA de acest tanar,probabil datorita si varstei minore de 16 ani pe care o are si este usor de influentat.EA a fost virgina inainte ca acest tanar de 20 ani s-o influenteze NEGATIV si s-o poarte prin locuri in care nu avea ce cauta un copil minor.Ce se poate face in acest caz,ca sa nu avem nici noi probleme si sa putem aduce inapoi la domiciliu fetita...eventual s-o ducem la un psiholog sa o consilieze....
Ei trebuie sa aduca probe pentru acuzarea dvs. Nu dvs. trebuie sa va dovediti nevinovatia.
Dvs. puteti sa faceti plangere penala pentru act sexual cu un minor pe numele tanarului, insa nu stiu in ce masura o puteti aduce acasa..
Probe ei nu au,doar afirmatiile lor care nu stiu daca pot fi luate in serios si sa fiu eu acuzat pt astfel de „probe”
Nu veti fi acuzat doar pe vorbe.
Problema este ca daca ei fac plangere la parchet,cum a mentionat acel tanar si dau declaratii mincinoase ce se poate intampla???In plus ma poarta efectiv aiurea la Parchet si-mi strica imaginea de om serios si cu capul pe umeri,la noi orasul este mic si se aud repede vorbe,barfa targului
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
cornel510, utilizator
Cand se va fi dovedit ca fapta nu exista, ii puteti face plangere pt denunt calomnios.

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre minori mema mema Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti...daca un minor este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora sub 15 ani, dar cu acordul acestei, cum poate fi ... (vezi toată discuția)
Mama minor cu cpoli de 1 an!! corinuta corinuta As dori sa aflu daca mama minora(17 ani) poate sa solicite incredintarea copilului ei in varsta de 1 an. Parintii fetei de 17 ani au probleme pshihice si nu o ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori std std Buna ziua! Se poate ca tatal unei fete de 15 ani sa ii acuze prietenul de 20 ani de corupere de minori?? tatal nestiind de relatiile sexuale intre cei ... (vezi toată discuția)